Xynthesis

Re-integratie, outplacement en loopbaan & coaching

Uitgangspunt bij re-integratie, outplacement, vitaliteits- en loopbaanvraagstukken is duurzaam, energiek en met plezier werken in een functie en omgeving die bij je past. Mensen aan het werk houden en helpen is onze specialisatie.

Wanneer je voor Xynthesis kiest, kies je voor een persoonlijke en daadkrachtige benadering. Persoonlijk omdat coaching werkt in contact, in veiligheid en vertrouwen. Daadkrachtig omdat inzicht en doen, je moed geeft te realiseren wat je wilt. Laat je door ons inspireren te bewegen naar jouw doel!

Re-integratie 2e spoor

Re-integratie bureau Xynthesis ondersteunt je naar de juiste baan, in de juiste omgeving en in de juiste balans. Dé specialist in Re-integratie 2e spoor.
 

Loopbaan (&) coaching

Ligt het aan de functie of hoe ik in de functie sta? Loopbaan coaching gaat over jouw kwaliteiten in relatie tot werk. Coaching over mentaal, emotioneel en fysiek in balans zijn!
 

Outplacement

Onze senior coaches zijn door hun jarenlange beroeps- én levenservaring in staat jou effectief te coachen naar een baan die bij jouw kwaliteiten, ervaring en wensen past.

www.xynthesis.nl
 

© 2013 Alle rechten voorbehouden.