Thaeles voor werknemers

Wellicht is het voor u al herkenbaar: de verantwoordelijkheid voor uw eigen duurzame inzetbaarheid en persoonlijke ontwikkeling komt steeds meer op uw eigen bordje te liggen. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u op z’n moment een stevige sparringpartner kunt gebruiken.

"Ik wil van baan veranderen, hoe pak ik dit aan?",  "Ik heb een transitievergoeding gekregen, hoe kan ik deze het beste inzetten?", "Ik wil mij graag verder ontwikkelen?" zijn slechts enkele voorbeelden van de practische vragen die wij dagelijks met werknemers bekijken.

Onze dienstverlening sluit in dat geval altijd aan op uw eigen unieke situatie. Een gedegen ondersteuning bij het maken van een goede keuze voor het zetten de volgende stap in uw loopbaan of richting werk. We doen dit met ervaren en gecertificeerde adviseurs en door middel van analyse, begeleiding, bemiddeling en advies. Hieronder vindt u een aantal van onze mogelijkheden.

Contactgegevens

Bent u op zoek naar algemene informatie of heeft u een specifieke vraag, neem dan contact op met ons hoofdkantoor in Baarlo via 077-4650785.
 
Uiteraard kunt u voor vragen of het maken van een afspraak ook rechtstreeks contact opnemen met één van onze locaties in Eindhoven, Malden, Sittard en Baarlo.

www.thaeles.nl

Op zoek naar een (andere) baan?

Een overzicht van professionele loopbaan-, outplacement- en re-integratiebureaus die ondersteuning hierin kunnen bieden

Zoeken per provincie

De vier grote steden

Amsterdam

Rotterdam
Den Haag
Utrecht

Grote landelijke bureaus

Xynthesis (18)

Right Management (7)
GITP (11)
Focus Nederland (12)
Doornbosch (6)
Carrière Switch (8)
Deen (5)

Vestigingen grote bureaus

Overzicht vestigingen

Uw bedrijf op deze site?

Neem contact met ons op voor de voorwaarden

Over deze site

Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl is dé online wegwijzer op het gebied van loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling

Meer informatie

 

© 2013 Alle rechten voorbehouden.