Ter Borgh Coaching

 

Personal Coaching

Waarom is de ene persoon of organisatie toch zo succesvoller in het leven vergeleken met de ander? Het is een vraag waar verschillende mensen zich met diverse theorieën over buigen. Als Personal Coach geloof ik in het belang van het wáárom in het leven. Deze graadmeter is belangrijk wanneer een persoon zich afvraagt waarom hij of zij iets doet, of waarom hij of zij ergens mee bezig is. Het waarom van het leven geeft antwoord op verschillende belangrijke vraagstukken, zoals de vraag waarvoor jij ’s ochtends uit bed komt. Heb je geloof in jezelf, dan geloven anderen daar ook in.

Ik ben van mening dat mensen allemaal een set basisbehoeften hebben. Daaronder vallen elementen als verbinding, zekerheid en persoonlijke groei. Weten hoe en waarom je deze behoeften wilt invullen is noodzakelijk voor het leiden van een gelukkig leven. Het hoe en wáárom bepalen is echter niet eenvoudig. Personal Coaching helpt je tijdens het zoeken naar persoonlijke drijfveren en leidt onder anderen tot ontplooiing en verwezenlijking van onze innerlijke behoeften. Ik begeleid je graag tijdens het maken van grote en kleine stappen op weg naar een gelukkiger en succesvoller leven.

"Alle mensen hebben een set basisbehoeften. Om gelukkig en succesvol te kunnen zijn moeten jouw basisbehoeften worden bevredigd.”

Johan ter Borgh

www.terborgh.com

 

Op zoek naar een (andere) baan?

Een overzicht van professionele loopbaan-, outplacement- en re-integratiebureaus die ondersteuning hierin kunnen bieden

Zoeken per provincie

De vier grote steden

Amsterdam

Rotterdam
Den Haag
Utrecht

Grote landelijke bureaus

Xynthesis (18)

Right Management (7)
GITP (11)
Focus Nederland (12)
Doornbosch (6)
Carrière Switch (8)
Deen (5)

Vestigingen grote bureaus

Overzicht vestigingen

Uw bedrijf op deze site?

Neem contact met ons op voor de voorwaarden

Over deze site

Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl is dé online wegwijzer op het gebied van loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling

Meer informatie

 

© 2013 Alle rechten voorbehouden.