Revalent

Wij zien het als onze missie u te begeleiden naar het creëren van een optimaal evenwicht tussen ambitie en zelfzorg, tussen inspanning en ontspanning en tussen de eisen die door de buitenwereld gesteld worden en uw persoonlijke behoeften. Wij begeleiden u naar keuzes die bij u en uw situatie passen.

Wij zijn analytisch en creatief in onze begeleiding. Wij hanteren een pragmatische en doelgerichte aanpak. Onze sfeer is informeel en open.

Bel voor een vrijblijvende kennismaking met Willem van de Ven of Eveline Braakman: 0343-515046.

Wij zijn aangesloten bij:
• NOLOC, als gecertificeerd loopbaanadviseur
• ISMA, International Stressmanagement Association

Voor wie?

Door verschillende oorzaken in uw werk of uw privé-leven kunnen uw draagkracht, flexibiliteit en welbevinden afnemen. Hierbij valt te denken aan de door u ervaren werkdruk, belastende persoonlijke omstandigheden of onzekerheid over uw eigen functioneren of communiceren.

Het Coachingsprogramma is geschikt voor u als u te maken heeft met één of meer van deze omstandigheden. Het doel is ondersteuning bij uw herstel of het optimaliseren van uw functioneren, door het herwinnen van energie en zelfvertrouwen en het vinden van een nieuw perspectief. De begeleiding wordt voor u een leerervaring die verdiepend en verrijkend is.

Werkwijze

Het begeleidingsprogramma begint met een intakegesprek met u, met daarin een persoonlijke en een werksituatie-analyse. Op basis van deze intake en informatie van de werkgever wordt een individueel begeleidingsprogramma opgesteld.

Onderdelen van het programma kunnen zijn:

  • Leren omgaan met een moeilijke situatie.
  • Stresshantering; aandachtoefeningen uit Mindfulness.
  • Vergroten van persoonlijke effectiviteit door time- en zelfmanagement.
  • Inzicht en vertrouwen krijgen in eigen kwaliteiten en mogelijkheden.
  • Empowerment; het vormen van een realistisch en positief zelfbeeld.
  • Vergroting van de persoonlijke flexibiliteit en van communicatievaardigheden.

Op het diagnostische vlak wordt de Enneagrammethodiek gebruikt en in de gesprekken wordt met de cognitieve gedragsbenadering en elementen uit Gestalt, RET en NLP gewerkt, waarbij ruimte is voor zingevingsvragen. Het geleerde zal ook in de praktijk geoefend en getoetst worden.

Praktische zaken

Het coachingsprogramma omvat de intake en maximaal 10 sessies van een uur verspreid over een periode van 3 tot 6 maanden.

Contactgegevens

Revalent
Hoofdstraat 90
3972 LC Driebergen

T  0343 515046
info@revalent.nl
W www.revalent.nl

 

 

© 2013 Alle rechten voorbehouden.