Projob

Onze visie: blije mensen door goede verbindingen

Bij Projob willen we eraan bijdragen om mensen op een werkplek terecht te laten komen waar ze zich thuis voelen en zich kunnen ontwikkelen. Of iemand binnenkomt als opdrachtgever, werkzoekende of als kandidaat voor een coaching traject; wij willen dat de mensen met wie wij praten, voelen dat hun verhaal bij ons in goede en competente handen is.

Onze dienstverlening

Werving en selectie, interim professionals, uitzenden, payrollen, loopbaan coaching en trainingen, HR Sparringpartners. Dat is waar Projob sinds 1995 vlakbij het Museumplein in Amsterdam dagelijks voor staat. Projob bemiddelt met bewezen succes in functies (vast en tijdelijk) en in Interim opdrachten voor ZZP’ers in de administratieve, secretariële, HR, financiële, logistieke, marketing & communicatie en customer service sector.
Wij ondersteunen met recruitment, strategische personeelsplanning, denken mee, adviseren over de ontwikkelingen van de arbeidsmarkt en trainen en coachen.

Onze drijfveer

Wij werken vanuit de drijfveer om mensen met elkaar, met organisaties of door coaching met zichzelf te verbinden. Onze koers is gericht op zaken delen in plaats van zaken doen.

Onze kernwaarden

Bezieling en Resultaatgericht.

Meer informatie

 

Contactgegevens

Projob BV
Van Baerlestraat 63-65
1071 AR Amsterdam

NL 020-5738300
EN 020-5738383

welkom@projob.nl 

© 2013 Alle rechten voorbehouden.