Potentiality

Werk is belangrijk. Het neemt een groot deel van je wakkere tijd in beslag. En een leuke job maakt gelukkig. Het leveren van een zinvolle bijdrage, het leuk hebben op je werk en je verbonden voelen met iets en/of iemand, bepalen de mate waarin je geluk in werk ervaart. Maar wat als je niet gelukkig bent in je werk? Het leven is te kostbaar om iets te doen waar je ongelukkig van wordt. Tijd om daar iets aan te doen!

Je hoeft niet meteen een B&Btje in Frankrijk te beginnen om gelukkig te worden. Soms voel je simpelweg dat het niet goed zit, maar waar ligt het aan? Je hebt geen energie en je sleept jezelf iedere dag naar je werk. Of het gaat op zich wel lekker, maar om nu te zeggen dat je het maximale eruit haalt…? Misschien heeft een ander voor jou bepaald dat het ophoudt en ben je op zoek naar nieuwe baan. Maar wat? En hoe?

Wij nodigen je uit om samen met ons nieuwe paden te ontdekken en mogelijkheden te onderzoeken. We helpen je op een manier die bij je past. Soms praktisch en activerend, een andere keer confronterend of met een luisterend oor. Net wat je nodig hebt of je verder helpt. We zijn altijd gericht op het doel wat jij voor ogen hebt en zetten onze expertise hier met liefde iedere dag voor in.

Coaching

  • Loopbaancoaching
  • Coaching voor ondernemers
  • Life coaching

Training

  • In 100 dagen een baan

 

Meer info

Potentiality.nl

 

Contactgegevens

Potentiality
E: info@potentiality.nl
T: 06-16484910

Willemstraat 63
2514 HK Den Haag

© 2013 Alle rechten voorbehouden.