Ontwikkelzin

Heb je behoefte aan beweging in je loopbaan of organisatie?

Ontwikkelzin brengt zichtbaar beweging met loopbaan- en verandertrajecten en ondersteunende praatplaten, procestekeningen en andere visuals.

Ik faciliteer managementteams en professionals het (her)vinden van het vertrouwen om op eigen kracht doelen helder te krijgen en in beweging te komen. Dat doe ik met actieve, speelse werkvormen, verhelderende visuals, concrete tools en slimme tips.

Het is mijn overtuiging dat creativiteit, plezier en een open houding leidt tot beweging in je loopbaan en in de organisatie waarin je werkzaam bent. Met deze overtuiging begeleid ik managementteams en professionals in bijeenkomsten, creatieve sessie, overleggen en workshops. Maak vandaag nog een afspraak en ik kom graag langs voor een inspirerend gesprek!

Loopbaanbegeleiding

Ontwikkelzin biedt loopbaanbegeleiding, coaching en trainingen in Rotterdam of op locatie. De inzichten die je hiermee krijgt zijn onmisbaar bij het nemen van de juiste beslissing of bij het zetten van de volgende stap. Bijvoorbeeld in de volgende situaties:

“Ik ben op zoek naar ander werk, maar weet eigenlijk niet goed wat bij mij past.”
“Ik wil graag meer inzicht krijgen in mijn kwaliteiten en ontwikkelmogelijkheden.”
“Ik weet wat ik wil, maar niet hoe ik daar moet komen.”
“Ik had vroeger een passie, maar droom er nu alleen nog maar over.”
“Ik wil graag krachtiger overkomen en ècht verbinding maken met anderen.”

Voor de één is een coachingsgesprek of training voldoende. Voor de ander is een uitgebreider loopbaantraject met meerdere gesprekken en opdrachten wenselijk.

Meer informatie

 

Contactgegevens

Ontwikkelzin
Saskia van Langeveld
Laan van avant garde 163
3059 RA Rotterdam

T  06 250 66 776
E  Saskia@ontwikkelzin.nl
W www.ontwikkelzin.nl

 

© 2013 Alle rechten voorbehouden.