Keyzer Loopbaanadvies & Coaching

Hoe houd je je werk inspirerend?

039O6742Ik help je graag aan een een loopbaan waarin je met plezier kunt werken. En loopbaan waarin je ook als persoon kunt groeien. Het begin: werken aan vertrouwen. Want wie vertrouwen heeft, vergroot de kansen op een inspirerende toekomst in werk.

Je ‘draken’ overwinnen

Je werk ‘leuk houden’ is helemaal niet makkelijk! In iedere levensfase word je uitgedaagd om je ‘draken’ te overwinnen. Je persoonlijke eigenschappen kunnen je daarbij helpen, óf ze kunnen je belemmeren. Het is belangrijk, jezelf persoonlijk te ontwikkelen om de uitdagingen op je pad te overwinnen.

Je moet het zelf doen, maar het hoeft niet zonder hulp

Verandering is in de huidige arbeidsmarkt een voortdurende factor. Bovendien word je daarin sterk op jezelf aangewezen.  Dat maakt dat je met jezelf wordt geconfronteerd. Je persoonlijke kwaliteiten en valkuilen, maar ook je competenties en kennis, vragen soms opnieuw aandacht, zodat je op een goede manier verder kunt. Ik help je het heft weer in eigen hand te nemen.

Mijn aanpak: persoonlijk én praktisch

Mijn coaching is erop gericht je te helpen op koers te komen en te blijven. Gerichte keuzes te maken. Zowel persoonlijk als concreet aan de slag. Je sterker te kunnen verbinden met wie je bent en vandaar uit met je werk, ook in complexe situaties of wanneer er sprake is van tegenslag.

www.keyzerloopbaanadvies.nl

 

© 2013 Alle rechten voorbehouden.