Katja Budde Coaching & Training

Mensen die zich ontwikkelen dragen bij aan de groei van organisaties.
Een verrijkende ervaring in een ontwikkelingsproces is ontdekken waar het je écht om gaat.

Het vraagt moed om na te gaan wat je gelukkig maakt, wat je weerhoudt, waar je bang voor bent, wat je werkelijk wilt in privé of werk. Vervolgens kun je je ontwikkelen en groeien.

Katja Budde Coaching & Training verzorgt begeleiding voor individuen en teams in:

Coaching

Soms loop je in je werk tegen terugkerende problemen aan waar je zelf niet uitkomt. Je zit vast, of een vraag komt steeds terug. Je eigen patronen en antwoorden brengen je niet altijd verder. Dan kan iemand die een tijdje meekijkt naar de mogelijke volgende stap en die de weg wijst naar een andere manier van lopen, je helpen om een passende weg uit je probleem te vinden.

Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding is een manier om je loopbaan (verder) te ontwikkelen. Je kijkt naar je loopbaan als geheel en welke koerswijzigingen je daarin zou willen aanbrengen. Je kan nieuwe impulsen geven aan je huidige functie of richting geven aan het vinden van een nieuwe functie.

Teamtraining

Katja Budde Coaching & Training biedt krachtige en scherpzinnige trainingen op het gebied van teamtrainingen. Een training is gericht op het herstellen van de meerwaarde van het team. Medewerkers leren meer gebruik te maken van elkaars mogelijkheden en kwaliteiten en het verbeterde onderlinge contact versterkt de uitstraling naar buiten.

Netwerken

Je kunt wachten op die ene droombaan in de krant waar ook honderd anderen op solliciteren. Je kunt ook gaan netwerken. Eén op de drie vacatures haalt slechts de krant. Door te gaan netwerken kom je banen op het spoor die (nog) niet in de krant staan en laat je een groot deel van je concurrenten achter je.

In de begeleiding staat de zoektocht naar de 'ondervlakte' centraal: de vragen waar het echt over gaat. Katja Budde Coaching & Training biedt je daarbij een vertrouwde en uitdagende omgeving.

www.katjabudde.nl

 Op zoek naar een (andere) baan?

Een overzicht van professionele loopbaan-, outplacement- en re-integratiebureaus die ondersteuning hierin kunnen bieden

Zoeken per provincie

De vier grote steden

Amsterdam
Rotterdam
Den Haag
Utrecht

Grote landelijke bureaus

Xynthesis (18)
Right Management (7)
GITP (11)
Focus Nederland (12)
Doornbosch (6)
Carrière Switch (8)
Deen (5)

Vestigingen grote bureaus

Overzicht vestigingen

Uw bedrijf op deze site?

Neem contact met ons op voor de voorwaarden

 

    

  

Over deze site

Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl is een online wegwijzer voor werkzoekenden, werkenden en HR-professionals op het gebied van loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie

© 2013 Alle rechten voorbehouden.