Karin de Beer Coaching - Loopbaan en Levenszin

Soms blijf je ronddraaien in je eigen gedachten over werk of thuis. Twijfels over wat je wel of niet zult doen. Het lukt je niet om een oplossing te vinden en je raakt steeds meer vermoeid of gespannen. Je hebt behoefte aan een luisterend oor, dat jou helpt om je leven een nieuwe richting te geven. Ik sta voor je klaar om je eigen kansen te vinden en je een nieuw perspectief te bieden. Samen gaan we op ontdekkingsreis.

Kom, gun het jezelf en maak de stap. Het gaat om jou!

Jouw verhaal

Jij bent in een fase van je leven beland waarbij jij iemand nodig hebt waarmee je kunt sparren en die jou kan adviseren. De aanleidingen kunnen heel divers zijn en kunnen liggen in de privé- of werkomstandigheden. De kern is dat jij een oplossing wil. Het gaat nu om jou! Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. Dat is het vertrekpunt en daar pas ik mijn begeleiding op aan. Het betekent dat het coachingtraject dat je gaat volgen altijd uniek is en op jou is afgestemd. De belangrijkste voorwaarde is dat jij vertrouwen hebt in het te volgen traject.

Je hoeft niet te veranderen, maar je kunt jezelf wel in een ander perspectief gaan zien. Om jezelf beter te leren kennen zet ik mijn talent ‘intuïtief luisteraar’ in. Door aandachtig te luisteren maak ik helder wat voor jou nu aan de orde is. Om jou verder op weg te helpen maak ik naast een verscheidenheid aan gespreksvormen, afhankelijk of dit bij jou en de situatie past, beweging, stilte, meditatie en creatieve werkvormen. De coaching is vooral praktisch en ervaringsgericht. Je nieuwe inzichten zijn meteen toepasbaar. De begeleiding vindt plaats in een rustige en vertrouwde ruimte waar ook een lach kan klinken. Als je voorkeur uitgaat naar wandelcoaching in natuur dan kan dit ook.

Je gaat ontdekken hoe jij richting wilt geven aan jouw leven en dat geeft zelfvertrouwen, kracht en energie.

Wat jij te bieden hebt dat doet er toe!

Meer informatie

 

Conactgegevens

Karin de Beer Coaching
Loopbaan en Levenszin
Burgemeester De van der Schuerenlaan 18
4904 LN Oosterhout (nabij Breda)

T  06 21 84 26 66
E  karin@karindebeercoaching.nl
W www.karindebeercoaching.nl

© 2013 Alle rechten voorbehouden.