JS Advies voor loopbaanbegeleiding

Sinds 2003 werk ik als zelfstandig loopbaancoach voor zowel organisaties als particulieren.

Loopbaanbegeleiding

Ik bied deskundige loopbaanbegeleiding en verzorg trajecten op maat, van kortdurende loopbaancoaching tot volledig outplacement. Als basis zijn er de volgende loopbaanbegeleidingstrajecten:

  • loopbaanheroriëntatie
  • sollicitatiebegeleiding
  • outplacement
  • loopbaanscan

Coaching

Ik coach zowel mensen die steun kunnen gebruiken in werkgerelateerde situaties als mensen die een onderwerp in hun privé-leven willen aanpakken.

Ruimte voor beweging

Door samen te ontdekken wat je bezielt (en wat je mogelijk belemmert) ontstaat er ruimte voor beweging. Je krijgt geen mooie praatjes, maar eerlijk en betrouwbaar advies. Zorgvuldig en doelgericht krijg je inzicht in je specifieke capaciteiten en wensen, zodat je beter in staat bent je loopbaan en leven vorm te geven. In informele sfeer streef ik er naar dat je zo snel mogelijk op eigen kracht zonder professionele hulp verder kunt.

Oriënterend gesprek

Ben je geïnteresseerd om meer te horen over de mogelijkheden van loopbaanbegeleiding in het algemeen, loopbaanheroriëntatie, sollicitatiebegeleiding, outplacement of coaching of heb je een andere vraag neem dan vrijblijvend contact op voor een oriënterend gesprek. Bel met 0575 490000 of stuur een e-mail met je vraag, adresgegevens en telefoonnummer naar info@jsadvies.nl.

Bedrijfscoach voor zelfstandige professionals

Ik ben ook actief onder de naam sandersbedrijf scoaching. Hier bied ik ondersteuning aan (collega-) zelfstandige professionals die stagneren met hun bedrijf. Mijn doelstelling is om hen zowel zakelijk als professioneel verder te laten groeien

www.jsadvies.nl

 

© 2013 Alle rechten voorbehouden.