Hordijk Loopbaanperspectief

Hordijk Loopbaanperspectief is een loopbaan bureau dat mensen met advies, coaching en training ondersteund die werk willen vinden waar ze hun talent kunnen benutten.
 

We begeleiden mensen die niet op hun plek zitten of hun werk kwijt zijn. Iedereen heeft zijn eigen verhaal bij die zoektocht en kan alleen zelf bepalen wat zinvol werk voor hem of haar is, waar hij zijn talent in wil zetten. Ik help mensen hun eigen verhaal te ontdekken. Daarmee  herkennen je jouw talent en kun je werk vinden waar je hart ligt.

Hordijk Loopbaanperspectief is een samenwerkingsverband van zelfstandigen. Het bureau is opgezet door Rien Hordijk, de anderen hebben allen hun eigen zelfstandige praktijk, van waaruit we samenwerken aan loopbaancoaching en re-integratie.

Loopbaan advies en coaching

Volg je hart, haal het beste uit jezelf en kies voor werk dat bij je talenten past. Als je niet weet hoe je verder komt met je werk, kan loopbaan advies of coaching je helpen om de draad weer op te pakken

Coaching
Ontdek je talent. Als je niet weet welk werk bij je past, kun je met het loopbaan coaching zelf je talent ontdekken en je eigen koers te bepalen.

Outplacement
Wanneer je door ontslag of een reorganisatie je baan kwijtraakt,heb je daar meestal niet zelf voor gekozen. Je kunt de situatie wèl gebruiken om voor jezelf te kiezen, je hart te volgen en de kans te benutten werk te gaan doen waar je verder mee komt, wat van waarde voor je is.

Re-integratie
Als je door ziekte of handicap je werk (nog) niet kunt doen helpt onze re-integratie bij het vinden van werk dat je herstel ondersteund en zelf de regie over je werkhervatting laat houden of krijgen.
 

Meer informatie

 

Contactgegevens

Hordijk Loopbaanperspectief
Goeman Borgesiuslaan 77
3515 ET Utrecht

T  030 7551592
www.loopbaanperspectief.nl

 

Op zoek naar een (andere) baan?

Een overzicht van professionele loopbaan-, outplacement- en re-integratiebureaus die ondersteuning hierin kunnen bieden

Zoeken per provincie

De vier grote steden

Amsterdam

Rotterdam
Den Haag
Utrecht

Grote landelijke bureaus

Xynthesis (18)

Right Management (7)
GITP (11)
Focus Nederland (12)
Doornbosch (6)
Carrière Switch (8)
Deen (5)

Vestigingen grote bureaus

Overzicht vestigingen

Uw bedrijf op deze site?

Neem contact met ons op voor de voorwaarden

© 2013 Alle rechten voorbehouden.