GITP

GITP helpt jaarlijks meer dan 15.000 mensen hun talenten te ontwikkelen, nieuw perspectief te creëren en de regie te pakken over hun loopbaan. GITP maakt loopbaanontwikkeling mogelijk door inzicht te bieden in talenten en kwaliteiten. Stel uw eigen leerweg samen met een trefzekere combinatie van assessment, loopbaanadvies, gerichte training en coaching. Zo haalt u het beste uit uzelf.

Assessment
'Een assessment als impuls voor persoonlijke ontwikkeling'
Met een assessment van GITP krijgt u objectief inzicht in uw talent en ontwikkelperspectief. Wat zijn uw capaciteiten, persoonskenmerken en ambities? Passen die bij de functie waarvoor u in aanmerking komt? En, wat is uw ontwikkelperspectief?

Trainingen
'Creëer perspectief door gericht en effectief leren'
GITP maakt gebruik van de beste leermethoden en biedt trainingen en cursussen op het gebied van communicatie, persoonlijke effectiviteit, management en leiderschap, human resources management, coaching, projectmanagement en adviesvaardigheden. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van keuzes en kunnen u adviseren over uw persoonlijke, professionele ontwikkeling.

Loopbaancoaching
GITP is specialist in het coachen van mensen op het werk. Professionele en persoonlijke groei staat voorop bij onze loopbaancoaching. Coaching door GITP betekent het ontwikkelen van jouw talenten en het aanleren van nieuwe vaardigheden. Coaching maakt je zelfbewuster, authentieker en meer autonoom.

Meer  informatie

 

Contactgegevens

GITP
T  088 - 448 70 00
W www.gitp.nl/vestigingen

Op zoek naar een (andere) baan?

Een overzicht van professionele loopbaan-, outplacement- en re-integratiebureaus die ondersteuning hierin kunnen bieden

Zoeken per provincie

De vier grote steden

Amsterdam

Rotterdam
Den Haag
Utrecht

Grote landelijke bureaus

Xynthesis (18)

Right Management (7)
GITP (11)
Focus Nederland (12)
Doornbosch (6)
Carrière Switch (8)
Deen (5)

Vestigingen grote bureaus

Overzicht vestigingen

Uw bedrijf op deze site?

Neem contact met ons op voor de voorwaarden

© 2013 Alle rechten voorbehouden.