Deen

Loopbaanbegeleiding

Vraagt u zich, als werknemer of werkgever, ook af wat een passende volgende loopbaanstap zou kunnen zijn? En wat er nodig zou zijn om die stap te kunnen zetten?

Deen Loopbaanbegeleiding geeft met behulp van een effectief programma zicht op loopbaanpaden voor de korte en lange termijn en de te nemen stappen!

Outplacement

Deen biedt maatwerk transitie- & outplacementtrajecten aan en helpt u bij de keuze van het te volgen traject om zo snel mogelijk weer aan de slag te komen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Voor Deen houdt outplacement meer in dan het verwerven van een nieuwe werkkring. Leren uit het verleden, bewuste keuzes maken, zorgvuldig uitstippelen van een loopbaanpad en doelgericht solliciteren vormen de basis voor langdurig toekomstig succes in de nieuwe werkkring, dat is ons doel.

Coaching

Met coaching kunt u uw effectiviteit vergroten en uw grenzen verleggen. Onze insteek is in te zetten op die punten waar de meeste winst valt te behalen terwijl wij oplossingen bedenken voor aspecten die minder goed zijn te veranderen. Naar wens kan een ontwikkelassessment een eerste stap zijn om zicht te krijgen op sterktes en zwaktes en de mate van ontwikkelbaarheid.

Training

Deen biedt trainingen met een directe link naar en met de werkpraktijk, waarbij de individuele leerbehoefte en -stijl het uitgangspunt zijn. Onze insteek is dat leren zichtbaar resultaat moet opleveren. Deen legt daarom het accent op oefenen van vaardigheden in de directe werksituatie.

Management development

Deen ontwikkelt Management Development (MD) trajecten, waarin persoonlijke groei van uw potentials en leidinggevenden wordt gekoppeld aan de strategische doelstellingen en gewenste bedrijfscultuur. Onze MD trajecten dragen in onze visie bij aan het ontdekken en benutten van de talenten van mensen, zodat de kracht van de gehele onderneming wordt versterkt. Het verwerven van inzicht in verborgen talenten koppelen wij aan een praktisch programma waarin deelnemers het geleerde direct (kunnen) toepassen op de werkvloer. Organisaties moeten immers steeds sneller en proactiever inspelen op (internationale) marktontwikkelingen.

Management Recruitment

Deen Management Recruitment is als enige bureau in Nederland gespecialiseerd in het bemiddelen van Management en MT vacatures tussen de 60K en 100K op no-cure-no-pay basis. Onze search activiteiten en uitgebreide netwerk in combinatie met een selectie-assessment heeft ons een meer dan tevreden klantenkring opgeleverd. De combinatie van het vinden van de beste managers met de juiste werkervaring en persoonlijke competenties geeft een hoge succesratio.

www.deen.eu

 

© 2013 Alle rechten voorbehouden.