Registeren en adverteren

Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl is een online wegwijzer voor werkzoekenden, werkenden en HR-professionals op het gebied van loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling. Hier vind je informatie die ondersteuning kan bieden tijdens het proces van ontwikkelen en veranderen van eigen loopbaan of de loopbaan van een medewerker. Deze informatievoorziening is geheel gratis toegankelijk voor de bezoekers. 

Voor uiteenlopende professionals en bureaus op het gebied van loopbaanbegeleiding, outplacement, re-intergratie en persoonlijke ontwikkeling zijn er verschillende mogelijkheden om onder de aandacht te komen bij de doelgroep middels registreren en adverteren. Ook zijn er mogelijkheden om trainingen, artikelen en/of events te plaatsen.

 

Registreren

Geregistreerde professionals en bureaus kunnen gebruik maken van diverse publicatiemogelijkheden binnen Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl. Deze publicatiemogelijkheden variëren, afhankelijk van de registratiekeuze, van een bedrijfsvermelding, promotieblok, (groot) advertisement tot aan het plaatsen van Trainingen, Artikelen of Events.

Registreren kan vanaf € 30,- per kwartaal. Hieronder een schematisch overzicht. Indien u een lidmaatschap heeft bij Het Coachhuis geldt een korting van 50%.

 

 

Basis          

Standaard

    Pro       

1 bedrijfsvermelding binnen een provincie

+

+

+

Korte beschrijving specialisme

+

+

+

Link naar website

+

+

+

Printscreen

+

+

+

Advertisement binnen rubriek Actueel

+

+

+

Plaatsing Trainingen

+

+

+

Plaatsing Artikelen en Events (NIEUW)

+

+

+

1 promotieblok met wervende tekst

-

+

+

Groot advertisment

-

+

+

Profielpagina

-

-

+

Kortingen op adverteren
20%
30%
40%

Bijdragen per kwartaal (excl btw)

€ 30,-

€ 35,-

€ 40,-

Registratieformulier

 
Advertisement

Een advertisement (klein/groot) is een advertentieblok waarin – net als bij de vermelding – de naam van uw organisatie en specialisme wordt weergegeven met een link naar uw website. Dit advertentieblokje bevindt zich (in een set van maximaal 6) op de rechterzijde van de pagina en wordt gerouleerd binnen de onderdelen van de rubriek Actueel (zie voorbeeld).

 

Promotieblok (Nieuw)

Een promotieblok is een vermelding met adres/contactgegevens en ruimte voor een wervende tekst (350 tekens) en wordt geplaatst binnen de gewenste provincie bovenaan de pagina (zie voorbeeld). Een promotieblok is onderdeel van een Pro registratie, maar kan ook "los' geplaatst worden (zie meerdere bedrijfsvermeldingen)

 

Meerdere bedirjfsvermeldingen

Het is mogelijk om meerdere bedrijfvermelding te hebben binnen meerdere provincies. Ook bestaat er de mogelijkheid om binnen 1 provincie onder verschillende plaatsnamen te worden vermeld. Bijvoorbeeld indien u werkzaam bent op verschillende locaties binnen een regio. De kosten voor meerdere vermeldingen bedragen:

  • 1 bedrijfsvermelding: € 30,- per kwartaal (excl btw)
  • 1 promotieblok: € 35,- per kwartaal (excl btw)

Indien u een lidmaatschap heeft bij Het Coachhuis geldt een korting van 50%. Bij een groot aantal vermeldingen neem dan contact op met de redactie via contact@ikzoekloopbaanbegeleiding.nl

 

Plaatsing Trainingen

Biedt u doorlopend trainingen, cursussen en workshops aan dan kunnen deze geplaatst worden binnen de rubriek Trainingen onder het betreffende thema. Vooralsnog komen de volgende thema's aanbod: Communicatie | Sollicitatie en netwerken | Samenwerking | Stressmanagement | Loopbaanontwikkeling | Persoonlijke ontwikkeling | Leiderschap

U kunt de informatie over de trainingen mailen naar contact@ikzoekloopbaanbegeleiding.nl

 

Plaasting Artikelen of Events

Het is mogelijk om een artikel over loopbaangerelateerde onderwerrpen te plaatsen binnen onze nieuwsrubriek. Tevens kunnen workshops, seminars, trainingen of andere events - waarvan de datum reeds bekend is - geplaats worden binnnen onze agenda

U kunt artikelen en events mailen naar contact@ikzoekloopbaanbegeleiding.nl

 

Adverteren

Er zijn verschillende advertentiemogelijkheden op uiteenlopende pagina's binnen de Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl om onder de aandacht te komen bij de doelgroep(en).

Neem contact op met de redactie voor de tarieven via contact@ikzoekloopbaanbegeleiding.nl

 

 

Op zoek naar een (andere) baan?

Een overzicht van professionele loopbaan-, outplacement- en re-integratiebureaus die ondersteuning hierin kunnen bieden

Zoeken per provincie

De vier grote steden

Amsterdam

Rotterdam
Den Haag
Utrecht

Grote landelijke bureaus

Xynthesis (18)

Right Management (7)
GITP (11)
Focus Nederland (12)
Doornbosch (6)
Carrière Switch (8)
Deen (5)

Vestigingen grote bureaus

Overzicht vestigingen

Uw bedrijf op deze site?

Neem contact met ons op voor de voorwaarden

© 2013 Alle rechten voorbehouden.