Publicatiemogelijkheden

Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl is een online wegwijzer voor werkzoekenden, werkenden en HR-professionals op het gebied van loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling. Binnen deze online wegwijzer kunnen professionele loopbaan-, outplacement- en re-integratiebureaus een vermelding krijgen binnen de provincies. Tevens is het mogelijk om trainingen, cursussen, workshops, seminars of andere loopbaangelateerde events plaatsen.

 

Vermelding

Het is mogelijk om een vermelding te hebben binnen 1 of meerdere provincies. Ook bestaat er de mogelijkheid om binnen 1 provincie onder verschillende plaatsnamen te worden vermeld. Bijvoorbeeld indien u werkzaam bent op verschillende locaties binnen een regio.

Kosten
De kosten van 1 vermelding bedragen € 30,- per kwartaal (exclusief btw). Indien u een lidmaatschap heeft bij Het Coachhuis geldt een korting van 50%.

Aanmelding
U kunt zich aanmelden middels het online aanmeldingsformulier


Trainingen

Biedt u doorlopend trainingen, cursussen en workshops aan dan kunnen deze geplaatst worden binnen de rubriek Trainingen onder het betreffende thema. Vooralsnog komen de volgende thema's aanbod:

  • Communicatie
  • Sollicitatie en netwerken
  • Samenwerking
  • Stressmanagement
  • Loopbaanontwikkeling
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Leiderschap 

 

Kosten
De kosten voor een losse plaatsing bedragen € 30,- (exclusief btw) per geplaatste trainingen per kwartaal. Heeft u 1 of meerdere vermeldingen binnen de provincie(s) dan geldt een korting van 50%
 

Plaatsing 
U kunt een item binnen Trainingen plaatsen middels het online plaatsingsformulier

Agenda

Biedt u een training, cursus, workshop, seminar of ander event aan en is de data hiervan bekend, dan kunt u deze plaatsen binnen de rubriek 'Agenda'

Kosten
De kosten van 1 plaatsing bedragen € 50,- (exclusief btw). Het item wordt verwijderd nadat het event heeft plaatsgevonden. Heeft u 1 of meerdere vermeldingen binnen de provincie(s) dan geldt een korting van 50%

Plaatsing 
U kunt een item binnen Agenda plaatsen middels het online plaatsingsformulier
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Bijdrage per vermelding
Aantal   Kwartaal Jaar
1 € 33,00 € 132,00
2-4 € 29,50 € 118,00
5-10 € 26,50 € 106,00

 

Items publiceren

Heeft u 1 of meerdere vermeldingen binnen de ikzoekloopbaanbegeleiding.nl dan kunt u in totaal gratis 2 items publiceren binnen een rubriek naar wens 'Trainingen' en/of 'Agenda'.  Heeft u geen vermelding of wenst u meerdere items te plaatsen, dan gelden onderstaande tarieven.

NB: Een gratis item binnen de Agenda wordt verwijderd van de site nadat het event heeft plaatsgevonden. Hiervoor geldt dat er elk kalenderjaar een nieuw item geplaatst kan worden indien gewenst. Een gratis item binnen Trainingen blijft gepubliceerd zolang u de training aanbiedt en een vermelding heeft op de site.

 

 

© 2013 Alle rechten voorbehouden.