Bureau voor Loopbaancoaching

Wij zijn gespecialiseerd in het coachen van werknemers op het gebied van outplacement, loopbaanbegeleiding, reïntegratie bij ziekte (2e of 3e spoor) en sollicitatie begeleiding bij werkloosheid. Ons team van ervaren loopbaanprofessionals is werkzaam in de provincie Utrecht en het Groene Hart (Utrecht, Gouda, Woerden, Zoetermeer en omstreken).

De werkwijze van ons bureau is persoonlijk, flexibel waar nodig, gestructureerd met duidelijke afspraken waar we ons aan houden. In elk traject draait het om de persoon en zijn/haar vraagstelling: iedere kandidaat is uniek en staat hierbij centraal in al onze werkzaamheden. Door middel van een uitgebreide intake zorgen we voor de meest passende werkwijze met realistische doelen die aansluiten bij de vraag en situatie van de kandidaat.

Buro voor Loopbaancoaching is sinds 2010 in het bezit van het Keurmerk Blik op Werk. Dit onafhankelijke keurmerk is specifiek voor re-integratiebedrijven,  outplacementbureaus en loopbaancoaches. Deze certificering geeft aan dat we werken volgens de eisen en protocollen die verbonden zijn aan het keurmerk. Een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek zorgt ervoor dat we onze kwaliteit continue kunnen monitoren. Wij zijn trots op onze gemiddelde tevredenheidscijfers van een 8.2 door opdrachtgevers en  een 8,5 door kandidaten.

Meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Een kennismakingsgesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Loopbaancoaching bij jou in de buurt

Vanuit regio Utrecht en het Groene Hart werken wij op verschillende lokaties (bij werkgever of een spreekruimte in bijvoorbeeld een lokatie van het Coachhuis) o.a. in Woerden, Bodegraven, Gouda, Waddinxveen, Alphen a/d Rijn, Zoetermeer, Houten, Ijsselstein, Nieuwegein, Utrecht, Hilversum. Onze standplaats is Woerden.

Meer informatie

 

Contactgegevens

Buro voor Loopbaancoaching
Ons centrale (post)adres:
Postbus 325
3440 AH Woerden

T  0348-467550
E  info@buroloopbaancoa ching.nl
W buroloopbaancoaching.nl
 

 

© 2013 Alle rechten voorbehouden.