Bureau de Sleutel

Benut het potentieel van mensen

Mensen kunnen meer dan ze zelf denken.
Wij begeleiden medewerkers, teams en leiders om het aanwezige potentieel binnen de organisatie te ontsluiten. 'Wat zijn onze sterke punten en hoe kunnen we hier meer gebruik van maken?' Dit leidt tot de beweging om elke dag te werken vanuit (persoonlijke) kracht met meer plezier en resultaat.
We begeleiden medewerkers en iedereen verantwoordelijk voor de ontwikkeling van medewerkers door coaching, training en leertrajecten. En we ontwikkelen sterke teams met oog voor talenten, samenwerking en resultaat.

Ontsluit de toekomst, begin vandaag!

Teambuilding: leren ruzie maken
Een team waarvan de teamleden hebben geleerd ‘ruzie te maken’, kan uitgroeien tot een sterk team. Voorwaarde is wel dat er wordt gediscussieerd met een gemeenschappelijk doel en resultaat voor ogen en dat teamleden van mening kunnen verschillen, zonder zich dat persoonlijk aan te trekken.

De Sleutel tot het benutten van potentie
Potentie is 'het kunnen'; 'dat waartoe iemand in staat is'; 'vermogen'. Hoe ontdek je wat het is waartoe je in staat bent en hoe je de mogelijkheden die het je biedt beter benut?  Welke stappen je kan zetten om de potentie vanzelf, je team en de organisatie te ontsluiten?

Sterke teams binnen handbereik
In een sterk team worden de talenten van de mensen benut, kunnen ze snel inspelen op ontwikkelingen en lossen ze zelf problemen op. Hoe bereik je dat? Het begint met de mensen. Je kan leren samen succesvol te zijn, met onderling vertrouwen, openheid en heldere koers.

APK voor je loopbaan
Je kan zelf meer regie nemen over je loopbaan. Met de APK methode krijg je inzicht in je werkplezier en inzetbaarheid. Je loopt 6 factoren na om te bepalen wat de stand is. Welke lampjes branden groen, oranje en rood en waar is er "onderhoud" nodig? Bepaal zelf je actiepunten, zodat je na 1 dag weer op weg kan om je potentie te benutten.

Wat kan ik, wat wil ik, wat doe ik?
Wil je weten wat je talenten en sterke punten zijn en wat je daar nog meer mee kan doen? Ben je op een punt in je loopbaan dat je iets anders wilt en niet weet wat of hoe daar te komen? Wil je inzicht in je mogelijkheden of op zoek naar ander werk? De training 'Wat kan ik, wat wil ik, wat doe ik?' geeft antwoord op al deze vragen?

Meer informatie

Contactgegevens

Bureau De Sleutel
Kokermolen 11
3994 DG Houten
T  030 657 32 87
E  info@desleutel.nu
W www.desleutel.nu

 

Op zoek naar een (andere) baan?

Een overzicht van professionele loopbaan-, outplacement- en re-integratiebureaus die ondersteuning hierin kunnen bieden

Zoeken per provincie

De vier grote steden

Amsterdam

Rotterdam
Den Haag
Utrecht

Grote landelijke bureaus

Xynthesis (18)

Right Management (7)
GITP (11)
Focus Nederland (12)
Doornbosch (6)
Carrière Switch (8)
Deen (5)

Vestigingen grote bureaus

Overzicht vestigingen

Uw bedrijf op deze site?

Neem contact met ons op voor de voorwaarden

© 2013 Alle rechten voorbehouden.