Bureau Crystal

Als drijvende kracht achter Bureau Crystal kan ik binnen mijn onderneming ongelimiteerd mijn  missie, mensen bij hun kracht brengen, uitdragen. Ik vind het geweldig om mensen weer in contact te brengen met hun eigen vermogens, waardoor zij zelf in staat zijn hun doelen te bereiken. Niets is mooier om te zien dan mensen die hun oude ballast loslaten en nieuwe kracht hervinden.

Ik heb 22 jaar werkervaring opgedaan als P&O adviseur bij een ingenieursbureau en als trainer/coach binnen loopbaancentra. Ik heb mij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die op welk gebied dan ook een hindernis niet weten te nemen. Ik weet zelf wat het is om in deze situatie te zijn en ik weet ook wat het is om weer van onvermogen naar vermogen te gaan. U kunt met uw vragen bij mij terecht bijvoorbeeld als het gaat om persoonlijke drempels in werk en/of privésfeer, intuïtieve ontwikkeling, loopbaanontwikkeling, omgaan met ziekte of bij het leren kennen van uzelf en uw drijfveren.

Ik ben NLP master (Neuro Linguïstisch Programmeren) en NLP Health Coach en ik werk veel met deze pragmatische communicatie- en veranderingstechnieken. Ook werk ik met geleide visualisatietechnieken en EFT (Emotional Freedom Techniques). Daarnaast hou ik mij de laatste jaren intensief bezig met intuïtieve ontwikkeling. Ik beschouw dit voor mezelf als een continu ontwikkelingsproces, waarvoor ik de nodige opleidingen gevolgd heb en nog steeds volg. Ik gebruik dan ook verschillende intuïtieve technieken in mijn werk.

Ik hou ervan om op een praktische manier te werken met als doel een zo goed mogelijk resultaat. Het is mijn streven om iemand zo snel mogelijk in eigen vermogen te brengen. Ik sta altijd open voor het maken van een vrijblijvende afspraak om kennis te maken en van gedachten te wisselen over uw vraag.

Henriëtte Deten
Senior Practitioner EIA Nobco (Nederlandse Orde van Beroepscoaches)

Meer informatie

 

Contactgegevens

Bureau Crystal
Dorpsstraat 19
7391 DC Twello

T  06 216 962 28
E  info@bureau-crystal.nl
W www.bureau-crystal.nl

 Op zoek naar een (andere) baan?

Een overzicht van professionele loopbaan-, outplacement- en re-integratiebureaus die ondersteuning hierin kunnen bieden

Zoeken per provincie

De vier grote steden

Amsterdam
Rotterdam
Den Haag
Utrecht

Grote landelijke bureaus

Xynthesis (18)
Right Management (7)
GITP (11)
Focus Nederland (12)
Doornbosch (6)
Carrière Switch (8)
Deen (5)

Vestigingen grote bureaus

Overzicht vestigingen

Uw bedrijf op deze site?

Neem contact met ons op voor de voorwaarden

 

    

  

Over deze site

Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl is een online wegwijzer voor werkzoekenden, werkenden en HR-professionals op het gebied van loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie

© 2013 Alle rechten voorbehouden.