BLCC Loopbaanbegeleiding & Coaching

Loopbaanbegeleiding
Medewerkers willen voldoening in hun werk en goede loopbaanperspectieven. Daarvoor moeten ze hun capaciteiten optimaal kunnen inzetten en hun persoonlijke wensen kunnen realiseren.

Studiekeuzebegeleiding
Past je huidige opleiding niet bij jou? Ga je eindexamen doen en kom je er niet uit wat je daarna wilt gaan doen? Heb je een tussenjaar en ben je er nog niet uit welke studie je in september wilt gaat doen?

Coaching
U heeft een leuke baan waarin u zich goed thuis voelt. Op een bepaald moment merkt u echter dat uw werk meer stress geeft dan u lief is, bijvoorbeeld door veranderingen in de werksituatie of in uw persoonlijk.

Trainingen
Een nieuw perspectief op werk. “Learning has not taken place until behaviour has changed” Deze uitspraak geeft goed de filosofie weer waarmee Jef van Beckhoven van BLCC het trainersvak beoefent.

De kern de BLCC advies- en trainingswerkzaamheden komt voort uit de gedachte "hoe kun je komen tot een beter resultaat met dat wat voor handen is?" Dit motto tekent de manier van werken bij BLCC: kwaliteiten en talenten van mensen naar boven halen en optimaliseren. Hierbij werken we procesmatig, stap voor stap, en we gaan voor eenvoudig, concreet en kernachtig, doel- en oplossingsgericht. Sterke punten van Jef van Beckhoven zijn: inlevingsvermogen, rust, bruggenbouwer, humor en inzicht. De cliënt of cursisten, en de opdrachtgever biedt hij de tijd en gelegenheid om een vertrouwensband op te bouwen. Deze vertrouwensband vormt het fundament voor een vruchtbare, effectieve samenwerking, waarbij leren, het uitproberen en het toepassen in de dagelijkse praktijk centraal staan.

Meer informatie

 

Contactgegevens

BLCC
Ir Jef van Beckhoven
Platanenweg 33
6721 CJ Bennekom
 
T  0318  418 051
E  info@loopbaanbegeleiding.info
W www.loopbaanbegeleiding.info

© 2013 Alle rechten voorbehouden.